Szolgáltatásaink

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő széleskörű szolgáltatásokat nyújt magas szakértelemmel rendelkező munkatársai révén, akik igyekeznek minden korosztály fogorvosi problémáira és igényeire nagyfokú odafigyeléssel a legjobb megoldást találni.

Sebészet

A sebészeti szolgáltatások komplex és teljes sebészeti kezeléseket foglalnak magukban (állkapocsciszták, apikális granulomák, félig kinőtt bölcsességfogak), professzionálisan elvégzett, a betegek számára szövődménymentes beavatkozások. A legelterjedtebb sebészeti beavatkozás a foghúzás, amelyet akkor végeznek, ha a fog tönkremegy, és más eljárással nem menthető meg.

Megelőzés

Az ultrahangos fogkőlevétel, Air-Flow polírozás során a fogkövet egy modern ultrahangos készülékkel távolítjuk el a fogak felszínéről, majd egy nagynyomású víz és só keverékkel, kíméletesen, tükörsimára polírozzuk. A kezeléssel még a legmakacsabb elszíneződések is könnyen eltávolíthatóak.

Fogászat

Helyreállítjuk lyukas vagy sérült fogait tartósan, magas minőségű, esztétikus tömések segítégével.

Implantológia

A felnőttek számára elérhető egyik legfontosabb szolgáltatás talán a fogbeültetés, ahol hiányzó fogak pótlásra szorulnak. Így a fogak úgy fognak kinézni, olyan érzetet keltenek és úgy viselkednek, mint a természetes fogak, mivel az implantátumok kiváló funkcionális és esztétikai kényelmet biztosítanak.

Anesztéziás rendszer

Ez egy olyan eljárás, amely a helyi fájdalomcsillapító oldat könnyű, fájdalommentes befecskendezéséből áll, így az érzéstelenítés okozta kellemetlen érzés az ajkakban megszűnik (közvetlenül az érzéstelenítés után nem jelentkezik a duzzanat érzete). A rendelőnkben használt készülék korszerű és intelligens, a pácienseink nincsenek kitéve traumának.

Fogszabályozás

A fogászatnak ez az a szakterülete, amely a fogak és állkapcsok eltolódásának diagnosztizálásával, megelőzésével és korrekciójával foglalkozik. Kolozsvári szakembereink révén magas színvonalú fogszabályozási szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az esztétikai fogszabályozási kezeléseket, felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Gyökérkezelés

Rendelőnkben endodonciai szolgáltatásokat, azaz fogászati pulpectomiákat végzünk, amelyek a fog belsejében lévő lágyszövetek (fogpulpa vagy fogideg) kezelését, gyógyítását és megelőzést foglalják magukban. Magába foglalja a foghús- vagy idegi (lágyszöveti) állapotok megelőzésére, diagnosztizálására és kezelésére szolgáló technikákat.

Fogászati esztétika

Ez a szolgáltatáscsomag professzionális fogfehérítési kezeléseket, fogfelszíni foltok eltávolítását, fogászati héjak, inlay-k, onlay-k, fogászati ékszerek készítését és felhelyezését tartalmazza a páciens kérésére. Ez a fogászatnak az a területe, amely javítja a fogak megjelenését, így pácienseink elfelejthetik a visszafogott, eltakart mosolyokat!

Gyermekfogászat

Ebbe az ágba tartozik a gyermekkezelések teljes skálája, a tejfogakra és a fiatal maradandó fogakra egyaránt kiterjedő fogászati kezelések. Tekintettel arra, hogy a gyermekek életkorára korlátozott szakterületről van szó, megelőző terápiás kezeléseket végzünk gyermekek és serdülők számára egyaránt.

CONTACT

Detalii de contact

Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka este situat în centrul orașului Satu Mare, în cartierul Funcționarilor, pe str. Caișilor nr.1, astfel că locația oferă accesibilitate ușoară pentru pacienți, indiferent din ce zonă sau parte a orașului/județului sosesc.