Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a fogászat területén. A legmodernebb berendezések mellett, minden szolgáltatásunkat barátságos személyzet biztosítja, kellemes légkörben.

RÓLUNK

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő 2015-ben nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben, a Caișilor utca 1. szám alatt. Mára azonban több lett, mint egyike városunk fogászati rendelőinek.

Nyugodt légkört biztosít, szépen kialakított környezetben, a legmodernebb technológiával felszerelve, kellemes hangulatot nyújtva a pácienseknek, hogy a fogorvosi székben pihentető, nyugodt élményben részesüljenek. Rendelőnk tevékenységét a betegek igényeire szabtuk, életkortól függetlenül, hiszen a legzsengébb korban lévő gyermekektől kezdve a felnőttekig, mindenkinek a problémáira igyekszünk odafigyeléssel, személyre szabott megoldást találni.

RÓLUNK

A legkisebbek is szeretik ezt a helyet, mert az orvosokból és a kisegítő személyzetből álló csapat széles mosollyal az arcán családias hangulatot varázsol, ahol mindenki jól érzi magát és könnyen feloldódik.

Létezik kellemes, fájdalommentes fogászati élmény! Rendelőnkben azok is búcsút vehetnek a félelmeiktől, akik szoronganak a fogorvosi kezelések miatt!

KAPCSOLAT

Elérhetőségek

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő 2015-ben nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben, a Caișilor utca 1. szám alatt. Mára azonban több lett, mint egyike városunk fogászati rendelőinek. Nyugodt légkört biztosít, szépen kialakított környezetben, a legmodernebb technológiával felszerelve, kellemes hangulatot nyújtva a pácienseknek, hogy a fogorvosi székben pihentető, nyugodt élményben részesüljenek.