Csapatunk

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő csapata fogorvosokból és fogászati szakemberekből áll, akik nap mint nap minőségi orvosi szolgáltatásokat biztosítanak mindazoknak, akik betérnek hozzájuk.

Dr. Cocis Hajnalka

FOGORVOS

2010 óta a Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő csapatának vezetője. 1999–2002 között a Nagyváradi Orvosi Egyetem Fogtechnika szakán tanult

Bokor Ramona

egészségügyi asszisztens

Egészségügyi asszisztens, 2018 óta a Dr. Cociș Hajnalka Fogorvosi Rendelő csapatának tagja. 2017-ben végezte el az Asszisztensképző posztlíceumot.

Dr. Awwad Khalil

fogszabályozó szakorvos

Dr. Ayman Hamdam

fogszabályozó szakorvos

Dr. Alex Toderică

arc-állkapocs-szájsebész

Szolgáltatások

Fogászati kezelések széles választéka

Professzionális fogászati szolgáltatások széles skáláját kínáljuk pácienseinknek. Mindezt pedig egy jól felkészült szakmai csapat biztosítja, akik az évek folyamán képzéseken fejlesztették tovább tudásukat, technikájukat, hogy pácienseinknek a minőségi és a magas színvonalú fogorvosi tapasztalat garanciáját kínáljuk.

KAPCSOLAT

Elérhetőségek

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő 2015-ben nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben, a Caișilor utca 1. szám alatt. Mára azonban több lett, mint egyike városunk fogászati rendelőinek. Nyugodt légkört biztosít, szépen kialakított környezetben, a legmodernebb technológiával felszerelve, kellemes hangulatot nyújtva a pácienseknek, hogy a fogorvosi székben pihentető, nyugodt élményben részesüljenek.