Servicii dentare

La CMI Dr. Cocis Hajnalka oferim o gamă largă de servicii stomatologice profesionale, toate fiind asigurate de un echipaj medical profesionist, pregătit și specializat de-a lungul timpului pentru a le oferi pacienților noștri calitate și garanția unei experiențe medicale stomatologice de înaltă calitate.

Chirurgie

Serviciile de chirurgie presupun tratamente chirurgicale complexe și complete (chisturi maxilare, granuloame apicale, molar de minte incluși/semiincluși), realizate profesional, pacienții beneficiind de intervenții fără probleme sau complicații. Cea mai frecventă manoperă chirurgicală este extracția dentară, realizată atunci când dintele este distrus și nu mai poate fi salvat prin alte proceduri.

Profilaxie

Realizăm detartraj – înlăturarea plăcii bacteriene și a tartrului; air flow – îndepărtarea petelor prin acțiunea jetului de aer combinat cu apă și microparticule de bicarbonat de sodiu (se folosește după detartrajul cu ultrasunete); periaj profesional – adică lustruirea dinților pentru a obține o suprafață cât mai netedă și curată.

Odontologie

Realizăm obturații dentare. Odontologia este acea ramură a medicinii dentare care se ocupă cu studiul dinților, al bolilor dinților și ale țesuturilor învecinate, care implică studiul, diagnosticul, prevenția și tratamentul bolilor cavității bucale.

Implantologie

Realizăm detartraj – înlăturarea plăcii bacteriene și a tartrului; air flow – îndepărtarea petelor prin acțiunea jetului de aer combinat cu apă și microparticule de bicarbonat de sodiu (se folosește după detartrajul cu ultrasunete); periaj profesional – adică lustruirea dinților pentru a obține o suprafață cât mai netedă și curată.

Anestezie computerizata

Este o procedură ce constă în injectarea soluției analgezice locale, ușor și fără durere, astfel încât să dispară acel disconfort de anestezie la nivelul buzelor (imediat după anestezie nu apare senzația de umflătură). Astfel, pacienții noștri nu sunt supuși unor traume, aparatul folosit în cabinetul nostru fiind unul modern și inteligent.

Ortodonție

Este acea specialitate a stomatologiei, care se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și corectarea dinților și maxilarelor poziționate în alt loc decât ar trebui. Oferim servicii ortodontice de înaltă calitate prin specialiștii noștri din Cluj, incluzând tratamente ortodontice estetice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Endodonție

În incinta cabinetului nostru realizăm servicii endodontice, adică de pulpectomii dentare, ce presupune tratarea și vindecarea afecțiunilor cauzate de țesutul moale din interiorul dintelui (pulpa dentară sau nervul dintelui). Include tehnici de prevenție, diagnosticare și tratament al afecțiunilor pulpei sau nervului dintelui (țesutul moale).

Estetică dentară

Acest set de servicii presupune tratamente de albire dentară profesională, eliminarea petelor de pe suprafața dinților, realizarea și aplicarea de fațete dentare, inlay, onlay și bijuterii dentare atunci când pacientul solicită. Este domeniul stomatologiei, care prin serviciile sale îmbunătățește aspectul dinților și aspectul vizual al zâmbetului.

Pedodonție

Această ramură cuprinde toată gama de tratamente pentru copii, tratamentele stomatologie care vizează atât dinții de lapte, cât și dinții permanenți la tineri. Având în vedere că este o specialitate limitată de vârsta celor mici, desfășurăm măsuri de prevenție terapeutice atât pentru copii, cât și pentru adolescenți.

CONTACT

Detalii de contact

Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka este situat în centrul orașului Satu Mare, în cartierul Funcționarilor, pe str. Caișilor nr.1, astfel că locația oferă accesibilitate ușoară pentru pacienți, indiferent din ce zonă sau parte a orașului/județului sosesc.