Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a fogászat területén. A legmodernebb berendezések mellett, minden szolgáltatásunkat barátságos személyzet biztosítja, kellemes légkörben.

CSAPATUNK

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő csapata fogorvosokból és fogászati szakemberekből áll, akik nap mint nap minőségi orvosi szolgáltatásokat biztosítanak mindazoknak, akik betérnek hozzájuk.

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő megalapításának fő koncepciója az volt, hogy olyan hellyé váljon, ahol mosolyogva, jó hangulatban várják a betegeket, a múlt kellemetlen élményei pedig történelemmé válnak.

Szolgáltatások

Fogászati kezelések széles választéka

Professzionális fogászati szolgáltatások széles skáláját kínáljuk pácienseinknek. Mindezt pedig egy jól felkészült szakmai csapat biztosítja, akik az évek folyamán képzéseken fejlesztették tovább tudásukat, technikájukat, hogy pácienseinknek a minőségi és a magas színvonalú fogorvosi tapasztalat garanciáját kínáljuk.

Garanciális fogászati kezelések

A fogászat területére is érvényes, hogy minden betegnek joga van a számára legjobb, legoptimálisabb kezeléshez, beleértve a fogászati rendelő által felhasznált anyagok minőségét, valamint a megfelelő szakemberek által végzett ellátást. A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő a pácienseinek nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban a következő garanciákat vállalja:

VISSZAJELZÉSEK

Amit rólunk mondanak

KAPCSOLAT

Elérhetőségek

A Dr. Cocis Hajnalka Fogorvosi Rendelő 2015-ben nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben, a Caișilor utca 1. szám alatt. Mára azonban több lett, mint egyike városunk fogászati rendelőinek. Nyugodt légkört biztosít, szépen kialakított környezetben, a legmodernebb technológiával felszerelve, kellemes hangulatot nyújtva a pácienseknek, hogy a fogorvosi székben pihentető, nyugodt élményben részesüljenek.