Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka

Oferim servicii complete în domeniul stomatologiei. În completarea echipamentelor de ultimă generație, toate serviciile noastre sunt oferite de un personal primitor într-o atmosferă relaxantă.

DESPRE NOI

Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka și-a deschis porțile în cursul anului 2015 în locația din Satu Mare, str. Caișilor nr.1.

Astăzi, acesta a devenit mai mult decât unul din cabinetele de medicină dentară din orașul nostru. Oferă o ambianță liniștită, deoarece este un loc plăcut, frumos amenajat, echipat cu tehnologie de ultimă generație și oferă o ambianță plăcută, pentru ca pacienții să intre cu plăcere și să trăiască experiențe relaxante și liniștitoare în scaunul stomatologic.

DESPRE NOI

Cabinetul îşi centrează activitatea pe nevoile pacienților, indiferent de vârsta lor, fiind bine primiți atât adulții, cât și copiii de la cele mai fragede vârste.

Cei mici iubesc acest loc pentru că echipa de medici și personalul auxiliar, prin natura lor, reușește să aducă mereu zâmbetul pe buze și liniște în momentele de agitație, anxietate și frică. Cei care au probleme și frici legate de vizitele medicale de specialitate, acum își pot lua rămas bun de la ele.

CONTACT

Detalii de contact

Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka este situat în centrul orașului Satu Mare, în cartierul Funcționarilor, pe str. Caișilor nr.1, astfel că locația oferă accesibilitate ușoară pentru pacienți, indiferent din ce zonă sau parte a orașului/județului sosesc.