Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka

Oferim servicii complete în domeniul stomatologiei. În completarea echipamentelor de ultimă generație, toate serviciile noastre sunt oferite de un personal primitor într-o atmosferă relaxantă.

ECHIPA NOASTRĂ

CMI Dr. Cocis Hajnalka este formată din specialiști în medicină dentară și asistență medicală care asigură zi de zi servicii medicale de calitate pentru cei care ne trec pragul.

Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka a fost gândit în așa fel, încât să devină un loc unde pacienții sunt așteptați cu zâmbetul pe buze și cu voie bună, iar experiențele neplăcute din trecut să devină istorie.

SERVICII

O gamă largă de servicii stomatologice profesionale

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice profesionale, toate fiind asigurate de un echipaj medical profesionist, pregătit și specializat de-a lungul timpului pentru a le oferi pacienților noștri garanția unei experiențe medicale stomatologice de înaltă calitate.

Garanția lucrărilor

Avem încredere în lucrările pe care le realizăm, astfel vă informăm cu privire la condițiile în care puteți beneficia de garanția serviciilor și lucrărilor efectuate de doamna Dr. Cocis Hajnalka, după cum urmează:

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

CONTACT

Detalii de contact

Cabinetul de Medicină Dentară Dr. Cocis Hajnalka este situat în centrul orașului Satu Mare, în cartierul Funcționarilor, pe str. Caișilor nr.1, astfel că locația oferă accesibilitate ușoară pentru pacienți, indiferent din ce zonă sau parte a orașului/județului sosesc.